Festivalové večeře

Slavnostní servírovanou večeři nabízí Aplaus Catering, provozovatel oblíbené a odborníky i hosty vysoce oceňované restaurace Bohém hotelu Aplaus. Menu sestavil a osobně připraví kuchař Vojtěch Petržela, kapitán juniorského týmu České republiky, trojnásobný mistr ČR a mistr střední Evropy.

Součástí ceny tříchodového menu je vinný doprovod každého chodu, karafa s vodou či jiný nápoj a káva. Večeře se v roce 2020 mimořádně podává vždy 120 minut před oficiálním začátkem pořadu přímo v restauraci Bohém (cca 5 minut chůze od zámeckého areálu).

Večeři lze objednat každý den po dobu konání festivalu. 

 

Nabídka v roce 2020


Menu č. 1


Amuse bouche

 

Předkrm

Řepový tartar s čerstvým sýrem,
salát frisée

Hlavní chod

Dýňové risotto, pečená dýně,
rukola, pínie

Dezert

Limetková panna cotta,
pomerančový gel, segmenty citrusů


Menu č. 2


Amuse bouche

 

Předkrm

Raviola s hráškem a pancettou
hráškové pyré
omáčka z pečených paprik

Hlavní chod

Losos, koprová espuma,
opečený grenaille, salát z okurky a kopru

Dezert

Pěna z bílé čokolády s malinami, pistácie


Menu č. 3


Amuse bouche

 

Předkrm

Velouté z kopru a hub

Hlavní chod

Kančí hřbet,
kroupové risotto s majoránkou,
kyselé houby, kořeněná glace

Dezert

Jablkový crumble s vanilkovou zmrzlinou


Menu č. 4


Amuse bouche

 

Předkrm

Hovězí jazyk
cibulová marmeláda, křenová pěna
řepný prach

Hlavní chod

Telecí krk bourguignon
stříbrná cibulka, okurkový relish se slaninou
kořenová zelenina, bramborová terina

Dezert

Nugátový mousse
mandlová drobenka, broskev


 

Cena všech menu je jednotná: 995 Kč.

Menu je sestaveno vždy pro jednu osobu a nelze je měnit. Objednat je můžete pomocí tohoto formuláře:

[Form festivalovevecere not found!]

Děkujeme, brzy se vám ozveme! V případě dotazů nás kontaktujte na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..