Festivalové večeře

Slavnostní servírovanou večeři nabízí Aplaus Catering, provozovatel oblíbené a odborníky i hosty vysoce oceňované restaurace Bohém hotelu Aplaus. Menu sestavil a osobně připraví kuchař Vojtěch Petržela, kapitán juniorského týmu České republiky, trojnásobný mistr ČR a mistr střední Evropy.

Součástí ceny tříchodového menu je vinný doprovod každého chodu, karafa s vodou či jiný nápoj a káva. Večeře se podává vždy 90 minut před oficiálním začátkem pořadu ve VIP stanu na zámeckém nádvoří (u fontány).

Večeři lze objednat pouze u pořadů konaných ve večerních hodinách ve druhém zámeckém nádvoří, mohou se jí zúčastnit jen držitelé platné vstupenky na pořad. 

 

Nabídka v roce 2020


Menu č. 1


pečivo + máslo

 

Předkrm

Velouté z hub a kopru

Hlavní chod

Kuřecí supreme
kukuřičné pyré, pálená kukuřice, divoká brokolice
omáčka Madeira

Dezert

Pěna z bílé čokolády, maliny, pistácie


Menu č. 2


pečivo + máslo

 

Předkrm

Raviola s hráškem a pancettou
hráškové pyré
omáčka z pečených paprik

Hlavní chod

Kančí hřbet
kroupové risotto s majoránkou, kyselé houby
kořeněná glace

Dezert

Škubánky se švestkami a mákem


Menu č. 3


pečivo + máslo

 

Předkrm

Studený presovaný bůček
růžičková kapusta
salát z marinovaného zelí a škvarek, hořčice

Hlavní chod

Grilovaný losos
koprová espuma, opečené grenaille
salát z okurky a kopru

Dezert

Limetková panna cotta
pomerančový gel, segmenty citrusů


Menu č. 4


pečivo + máslo

Předkrm

Hovězí jazyk
cibulová marmeláda, křenová pěna
řepný prach

Hlavní chod

Telecí krk bourguignon
stříbrná cibulka, okurkový relish se slaninou
kořenová zelenina, bramborová terina

Dezert

Nugátový mousse
mandlová drobenka, broskev


Menu č. 5


pečivo + máslo

Předkrm

Krém ze žluté mrkve a kokosového mléka
bylinkový olej, mrkvový salát

Hlavní chod

Mušle svatého Jakuba
květákové pyré s lanýžovým olejem
máslové romanesco, omáčka Beurre blanc

Dezert

Tropický salát z manga, mučenka
cukrový meloun, ořechy, sorbet


Menu č. 6


pečivo + máslo

Předkrm

Řepový tartar s čerstvým sýrem
friseé, chlebový chips

Hlavní chod

Dýňové risotto, pečená dýně
rukola, piniové ořechy

Dezert

Jablkový crumble, vanilková zmrzlina


 

Cena všech šesti menu je jednotná: 1.295 Kč.

Menu je sestaveno vždy pro jednu osobu a nelze je měnit. Objednat je můžete pomocí tohoto formuláře:

Festivalové večeře
Kontaktní údaje
Powered by BreezingForms

Děkujeme, brzy se vám ozveme! V případě dotazů nás kontaktujte na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..