Festivalové večeře

Pokud chcete povečeřet v restauraci přímo ve festivalovém areálu, není nic snazšího, než si objednat slavnostní menu.

 

Ve spolupráci s Aplaus Catering pro vás připravujeme možnost objednat si večeři a povečeřet tak bez starostí přímo ve festivalovém areálu, před začátkem pořadu.

Jednoduše objednáte některé ze slavnostních menu a v den vaší návštěvy festivalu již pro vás bude vše připraveno. Ve VIP stanu na zámeckém nádvoří u fontány vás číšník již bude očekávat, usadí vás k vašemu stolu s bílým ubrusem a bez velkého otálení vám naservíruje objednané menu.

Součástí ceny tříchodového menu je vinný doprovod, karafa s vodou a káva. Menu se podává vždy 90 minut před oficiálním začátkem pořadu a nabídka se vztahuje pouze na pořady konané ve večerních hodinách na zámeckém nádvoří.

Nabídka v roce 2018:


Menu č. 1


Hrabal sekt Brut

slané máslo, rozpečené pečivo

 

Předkrm

Lehký hráškový krém s uzeným lososem
creme fraiche s koprem

Rulandské šedé, pozdní sběr, vinařství Hrabal

Hlavní chod

180g Grilovaný jelení hřbet
pyré z pečené karotky, chřest

Strabone Primitivo del Salento, Cantina San Giogio

Dezert

Selekce ovocných sorbetů
čerstvé ovoce

Pálava výběr z hroznů, vinařství Hrabal


Menu č. 2


Hrabal sekt Brut

slané máslo, rozpečené pečivo

 

Polévka

Consommé z kohouta
maso, zelenina, nudle

Prosecco Giovani Spago Frizzante, Cantina Bedin

Hlavní chod

180g Grilované filety ze pstruha z Litomyšlských sádek
pažitkové brambory, restované špenátové listy

Ryzlink rýnský, kabinet, vinařství Michlovský

Dezert

Tradiční Creme Brulle
sezónní ovoce

Sylvánské zelené, pozdní sběr, vinařství Vl.Tetur


Menu č. 3


Hrabal sekt, brut

slané máslo, rozpečené pečivo

 

Polévka

Studená Andaluská tomatová polévka
grilovaná Foccacia

Merlot Rosé, pozdní sběr, vinařství Vl. Tetur

Hlavní chod

200g Tournedos z vepřové panenky
květákové pyré s lanýžovým olejem, pečená zelenina

Gavi del Comune di Gavi, Bersano

Dezert

Panna Cotta s jahodovým tartarem
pistáciová drobenka

Irsai Oliver, kabinet, vinařství Vinice Hnanice


 

Cena všech tří menu je jednotná: 1.495 Kč.

Menu je sestaveno vždy pro jednu osobu a nelze jej měnit. Je určeno výhradně pro návštěvníky festivalového pořadu, který po večeři následuje. Objednat jej můžete pomocí tohoto formuláře:

Festivalové večeře
Kontaktní údaje

captcha
Powered by BreezingForms

Děkujeme, brzy se vám ozveme!